Forum-Permenia OTS

Officialne Forum serwera Permenia.net

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-10-26 11:30:41

Dexter
Użytkownik
Liczba postów: 5
Windows 7Chrome 70.0.3538.77

Kila propozycji - Dzięki którym będzie można pograć

Witam mam kilka propozycji co do gry na ots na ta chwile wygląda to tak ze równo 6:00-6:10 każdy z najlepszych expow jest blokowany i to przez kilka dni.

Dlatego moje propozycje

1. Zmienić Czas Restartu Servera Lub Czas Restartu Mapy

2. Dodać jakieś nowe expy na vip ( jeden exp to raczej za mało na ta chwile szkoda kupować wogole vipa... )

3. Na pewno zrobić restart przed godzina 19:00 tak aby na +25% expa były szanse wbić na wszystkie expy a nie ze każdy zablokowany

4. Dodać może jakieś bossy na atak miasta albo zrobić specjalne miejsce gdzie by się respil   ( Na Ten Czas Wyłączyć PVP )

5. Można było by dodać tez jakieś questy aby było co robić a nie tylko PVP ( Nie Kazdy Gra Tylko Dla PVP )

#2 2018-10-26 16:33:09

Qunstill
Administrator
Liczba postów: 8
WindowsChrome 69.0.3497.100

Odp: Kila propozycji - Dzięki którym będzie można pograć

Dexter napisał/a:

Witam mam kilka propozycji co do gry na ots na ta chwile wygląda to tak ze równo 6:00-6:10 każdy z najlepszych expow jest blokowany i to przez kilka dni.

Dlatego moje propozycje

1. Zmienić Czas Restartu Servera Lub Czas Restartu Mapy  - approved

2. Dodać jakieś nowe expy na vip ( jeden exp to raczej za mało na ta chwile szkoda kupować wogole vipa... ) - approved

3. Na pewno zrobić restart przed godzina 19:00 tak aby na +25% expa były szanse wbić na wszystkie expy a nie ze każdy zablokowany - rejected

4. Dodać może jakieś bossy na atak miasta albo zrobić specjalne miejsce gdzie by się respil   ( Na Ten Czas Wyłączyć PVP ) - approved

5. Można było by dodać tez jakieś questy aby było co robić a nie tylko PVP ( Nie Kazdy Gra Tylko Dla PVP ) - approved

Dziękujemy za twoje pomysły!

ps. Twój pomysł jest planowany od ponad tygodnia, tak ,że na dniach powinien wpaść jakiś Update.
Pozdrawiam Qunstill.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
szukasz sprawdzonego rzetelnego punktu by naprawić swój komputer? Zapraszamy do naszego serwis komputerowy tylko u nas tanio , gwarancja jakości | lab laser producent | css vonline reklama internetowa | UI v-inet | skrzynie biegów