Officialne Forum serwera Permenia.net
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Witam mam kilka propozycji co do gry na ots na ta chwile wygląda to tak ze równo 6:00-6:10 każdy z najlepszych expow jest blokowany i to przez kilka dni.
Dlatego moje propozycje
1. Zmienić Czas Restartu Servera Lub Czas Restartu Mapy
2. Dodać jakieś nowe expy na vip ( jeden exp to raczej za mało na ta chwile szkoda kupować wogole vipa... )
3. Na pewno zrobić restart przed godzina 19:00 tak aby na +25% expa były szanse wbić na wszystkie expy a nie ze każdy zablokowany
4. Dodać może jakieś bossy na atak miasta albo zrobić specjalne miejsce gdzie by się respil ( Na Ten Czas Wyłączyć PVP )
5. Można było by dodać tez jakieś questy aby było co robić a nie tylko PVP ( Nie Kazdy Gra Tylko Dla PVP )
Witam mam kilka propozycji co do gry na ots na ta chwile wygląda to tak ze równo 6:00-6:10 każdy z najlepszych expow jest blokowany i to przez kilka dni.
Dlatego moje propozycje
1. Zmienić Czas Restartu Servera Lub Czas Restartu Mapy - approved
2. Dodać jakieś nowe expy na vip ( jeden exp to raczej za mało na ta chwile szkoda kupować wogole vipa... ) - approved
3. Na pewno zrobić restart przed godzina 19:00 tak aby na +25% expa były szanse wbić na wszystkie expy a nie ze każdy zablokowany - rejected
4. Dodać może jakieś bossy na atak miasta albo zrobić specjalne miejsce gdzie by się respil ( Na Ten Czas Wyłączyć PVP ) - approved
5. Można było by dodać tez jakieś questy aby było co robić a nie tylko PVP ( Nie Kazdy Gra Tylko Dla PVP ) - approved
Dziękujemy za twoje pomysły!
ps. Twój pomysł jest planowany od ponad tygodnia, tak ,że na dniach powinien wpaść jakiś Update.
Pozdrawiam Qunstill.
Strony: 1
Wątek zamknięty